Úvodník - internetový obchod

 

Milí priatelia!

 

            Leto cvála míľovými krokmi niekam do teplejších krajín a pre nás teplomilných nastávajú dni svetrov. Alebo aj papúč, ak chcete. Predsa len upršané jesenné nebo a studený vietor nikomu chuť ísť von nepridá. Ba naopak. Skôr sa zatvoríme niekde do teplej izby s voňavou kávou, než by sme sa vybrali do chladného dňa voľakde na nákupy.

            Á propos nakupovanie. Existujú aj iné, omnoho príjemnejšie a jednoduché spôsoby. Napríklad cez internet. A u nás v Ikare to ide naozaj veľmi ľahko. Na stránke www.ikaro.sk môžete prostredníctvom internetového obchodu nakúpiť všetko počítačmi začínajúc a softvérmi končiac.

            Náš obchodný portál je v podstate jednoduchý a ľahko zrozumiteľný. Zoznam produktov je rozdelený do jedenástich kategórií (od pamäťových médií a spotrebného materiálu cez počítače a softvéry až k prezentačnej technike). Produkty je možné vyhľadávať aj podľa výrobcov.

            Každý výrobok má vyobrazenie s popisom a zvýšilo sa aj miesto pre vašu komunikáciu s nami. To v prípade, že ste na internete nebodaj našli nižšiu cenu daného produktu, alebo vás ponuka zaujala natoľko, že ju chcete odporučiť priateľom. Veľmi zaujímavé je okno s históriou ceny.

            Internetový obchod na Slovensku si každým rokom získava nových priaznivcov. Niekto to berie ako módu, ale väčšina je takých, ktorým vyhovuje, že nemusia nikam chodiť. Nie žeby boli leniví, ale môže im byť napríklad zima. Alebo veľa pracujú. A to sú dva veľmi dobré dôvody...       


SÚKROMIE

NAKUPOVANIE

O FIRME

O NÁS

SOCIÁLNE SIETE
[ Mozaika z tvojich fotiek ][ Igiho blog ]