Newsletter
Notebook DELL

Tablet ASUS

Toner KM C308

Platba nebola nikdy jednoduchšia

Nemáte pri sebe svoju platobnú kartu, čítačku, alebo vás nebaví potvrdzovať svoje platby cez stránky Vašej banky? To asi nikoho. Svet každým dňom prichádza s mnohými inováciami a internetové obchody s ním. Aj internetový obchod www.ikaria.sk, ako predajca moderných technológií, výpočtovej techniky a elektrotechniky, nezaostáva a modernizuje spôsoby platby. Ako píšu na svojej stránke: „Naším cieľom je vždy čo najjednoduchší nákup a čo najvyššia spokojnosť zákazníka.“ Takže koniec kartám, čítačkám a internet bankingu. Jednoduché platby si predsa vyžadujú jednoduchý prístup.

Prví na Slovensku
Spoločnosť Ikaro s.r.o. s radosťou oznámilа, že svojim zákazníkom vychádza promptne v ústrety. „Prečo by sme si mali komplikovať život zložitými platbami pri jednoduchých nákupoch? V našom internetom obchode www.ikaria.sk sme pre Vás pripravili ako prví na Slovensku novinku v oblasti platieb. Odteraz nepotrebujeme číslo Vašej karty, ani číslo Vášho bankového účtu. Stačí mobil, jedna SMS a už len počkáte, kým Vám vybraný tovar doručíme na Vašu adresu. Je tu VIAMO.

Jedna SMS a tovar máte zaplatený
VIAMO je tu preto, aby boli platby pohodlnejšie. Stačí, ak si pri výbere spôsobu platby vyberiete „Platba cez VIAMO“ a pošlete na číslo internetového predajcu +421 911 452 742 SMS so svojou platbou. Predmet platby je číslo Vašej objednávky. VIAMO Vám zaručuje rovnakú bezpečnosť, akú banky garantujú aj pri iných spôsoboch platieb.  Všetko je zašifrované s využitím najmodernejších bezpečnostných štandardov. Za platbu cez VIAMO samozrejme nezaplatíte nič navyše a vďaka prepojeniu s Vaším existujúcim účtom v banke budete mať aj pri platbách VIAMO vždy prehľad o Vašich výdavkoch.

Môžem VIAMO využiť aj ja?
Novinka VIAMO je určená v internetovom obchode pre platby s limitom pre klientov Tatra Banky 150€ a pre klientov VÚB Banky 200€ (s DPH a dopravou)*. Akýkoľvek sortiment z ponuky www.ikaria.sk, ktorý si vyberiete a ktorého cena nepresahuje túto sumu, príde k Vám už za jednu SMS. Je len na Vás, akú platbu si vyberiete, ale prečo si komplikovať nákup? Zabudnite na karty, čítačky a internet banking. Platba nebola nikdy jednoduchšia.

Zastarané platby patria minulosti. S nami môžete rátať do budúcnosti.

*Platbu VIAMO Vám momentálne prinášajú partnerské banky Tatra Banka,  VÚB Banka a ZUNO


Aktuality

Súkromie

Nakupovanie

O nás

Sociálne siete

[ Mozaika z tvojich fotiek ][ Igiho blog ]