Newsletter
Notebook DELL

Tablet ASUS

Toner KM C308

Články, akcie a súťaže 2

Cestujte s nami - UKONČENÁ!

 

Šťastné hodiny sú tu zas!

Vážený zákazníci! Už je to 41 dní, čo sme spustili prvý krát náš darčekovač. Keďže sa Vám veľmi páči a oceňujete jeho rady, prinášame Vám akciu zameranú na jednu zo záľub. (Viac info)   Nezmeškajte svoje Happy hours, začíname vždy
presne o 16:00 hodine! (Viac info)
     

Týždeň skvelých MP3-jek - UKONČENÝ!

 

Ako si správne vybrať!

Vážený zákazníci! Na prahu nového roka 2013 Vám prinášame znova zaujímavú tému a to MP3-jky. Ak ste si ešte žiadnu nevybrali, teraz je ten pravý čas! (Viac info)   Vážený zákazníci! Prinášame Vám pár jednoduchých tipov, ktoré Vám veríme, pomôžu pri výbere Vašej novej mp3-jky. Veríme, že naše rady budú užitočné a svet mp3-jek, Vám Viac nebude cudzí.(Viac info)
     

Nechajte sa inšpirovať pri výbere dačeka

 

Kategória - SRANDOVNÉ USB

Pripravili sme si pre Vás skvelého pomocníka, ktorý Vás môže veľmi jednoducho inšpirovať pri výbere darčeka pre Vás či Vašich blízkych. (Viac info)  

Priatelia! Dovolili sme si pre Vás vytvoriť celkom novú kategóiu produktov - SRANDOVNÉ USB. Nájdete tu svoje obľúbené rozprávkové postavičky alebo zvieratka! (Viac info)

     

Budúcnosť interaktívnych tabúľ 

 

Šťastné hodiny sú Vaše!

 Vážený zákazníci. Prinášame Vám jedinečné produktové rady Promethean ActivBoard 300 a 500, ktoré Vám otvoria nové možnosti vzdelávania.. (Viac info)  

Nezmeškajte svoje Happy hours, začíname vždy
presne o 16:00 hodine! (Viac info)

     

Hrajte a vyhrajte! - Ukončená!

 

Apple týždeň - ukončená

Znova je tu pracovný týždeň a sním aj určité starosti. Chceme Vám tieto chvíle spríjemniť a pripravili sme si pre Vás skvelú súťaž kde hráte  o krásnu výhru a to zľavu z nákupu!(Viac info)   Prehľad o tom aké zmeny a novinky prišli tento rok v tejto skvelej technologickej spoločnosti. Sledujte vývoj produktov ako aj ich kvality, zisky spoločnosti a omnoho viac. (Viac info)
     

Zvučky Windows

 

Získali sme ISO 9001 !

Určite ste si všimli, že operačný systém Windows, prešiel mnohými zmenami. Určte ste si tiež všimli zmeny zvukových efektov, ktorých prehľad Vám prinášame. (Viac info)

  Dnes sme úspešne absolvovali už siedmy audit, takže naďalej sme certifikovanou spoločnosťou podľa normy ISO 9001. Ďakujem všetkým kolegom, ktorí k tomu prispeli svojou prácou. (Viac info)
     

NOVINKA na trhu - WINDOWS 8

 

Ako si vybrať správnu tlačiareň?

Už je to viac ako týždeň, čo spo­loč­nosť Mic­ro­soft uvoľ­ni­la no­vý ope­rač­ný sys­tém Win­dows 8 na stiah­nu­tie pred­pla­ti­te­ľom sie­tí MSDN a Tech­Net (Viac info)

  Každý, kto pracuje s počítačom, potrebuje z času na čas niektoré svoje informácie či dáta vytlačiť. Ako postupovať pri výbere tlačiarne? (Viac info)
     

Týždeň správnych tlačiarní - Ukončená

 

Ako nás nepoznáte!

Ako ste si už určite zvykli, každý týždeň sa Vám snažíme priniesť zaujímavú akciu. Pre tento týždeň (29.10.-4.11.2012) sme si pre Vás pripravili čiernobielu a farebnú akciu. (Viac info)

 

Firmy netvoria len budovy, stroje, či stoly a police v kancelárii, ale predovšetkým ľudia, ktorí v nich pracujú. (Viac info)

     

1 2 3

   


Aktuality

Súkromie

Nakupovanie

O nás

Sociálne siete

[ Mozaika z tvojich fotiek ][ Igiho blog ]