Newsletter
Notebook DELL

Tablet ASUS

Toner KM C308

Články, akcie a súťaže

HP špeciálna akcia k tonerom a atramentom

  DOPRAVA ZDARMA
Predĺžujeme až do 31. januára 2015
V spolupráci so spoločnosťou Hewlett Packard sme pre Vás pripravili akciu, ktorá Vás poteší. Len teraz máte šancu získať hodnotný darček v podobe nákupnej TESCO poukážky. (Viac info)   Pomaly sa blíží čas Vianoc počas ktorých si nielen oddýchneme od bežných pracovných povinností, ale v ktorom chceme svojich blízkych či seba potešiť darčekom pod stromček. A my máme pre Vás darček tiež. (Viac info)
     

DIAĽNIČNÁ ZNÁMKA ZDARMA

 

OSVIEŽUJÚCI NÁKUP
Akcia bola ukončená

Získajte dialničné známky za nákup originálnych tonerových kaziet HP v minimálnej hodnote 600 EUR a spol'ahnite sa na kvalitu tlače.
(Viac info)
  Začiatok školského roka je často spojený s nákupom novej techniky pre školy, učiteľov, študentov či žiakov. Rozhodli sme sa Vám tento nákup trošku "osviežiť". (Viac info)
     

BALÍKOMAT 24/7

 

HP AKCIA
Akcia bola ukončená

Balíkomat 24/7 je najnovší spôsob doručovania zásielok, ktorý Vám umožní ich prevzatie v čase, ktorý Vám najviac vyhovuje.(Viac info)
  V spolupráci so spoločnosťou HP, sme si pre Vás ako jediný v prešovskom kraji, dovolili pripraviť akciu, ktorá Vás určite veľmi milo prekvapí.(Viac info)
     

Jazdite s IKARIA.SK

 

Krátko o pamäťových kartách

Máme tu nový rok 2014 a my v internetovom obchode www.ikaria.sk už praujeme na tom, aby sme Vám aj tento rok priniesli zaujímavé akcie, zľavy, novinky, produkty a kampane.(Viac info)
 
O tom, že pamäťové karty sú dnes veľmi dôležité médium pre ukladanie dát, nepochybuje skoro nik. Nájdeme ich snáď vo všetkých zariadeniach ako ... (Viac info)
     

DIAĽNIČNÁ ZNÁMKA ZDARMA 
Akcia bola ukončená

 

Pre Vašu kanceláriu

Využite našu špeciálnu ponuku v spolupráci s HP a nakúpte originálny HP laserový spotrebný materiál v kumulovanej hodnote 600 EUR bez DPH. (Viac info)   Kancelária nie je iba obyčajným miestom určeným na prácu. Často je to aj reprezentatívny priestor určený na významné obchodné stretnutia. (Viac info)
     

Prečo PC a nie notebook?

 

Ako sa starať o počítač?

Počítač je dnes neodmysliteľnou súčasťou pracovného dňa i voľného času. Rýchly vývoj, nové technológie a vytláčanie notebookov spôsobujú pokles cien stolových počítačov a zväčšovanie ich ponuky. (Viac info)   Určite to poznáte. Po pár mesiacoch používania máte pocit, že s počítačom čosi nie je v poriadku. Obľúbené stránky sa zobrazujú celú večnosť, proces zapínania trvá viac ako obvykle. (Viac info)
     

Google glass už za 1500 dolárov!

 

Nezabudnite na deň žien! (8.3.)

Nedočkaví nadšenci technických hračiek, si znova prídu na svoje. Koncom roka by sa totižto mali konečne predávať Google okuliare, ktoré ponúkajú „rozšírenú realitu. (Viac info)   Tak ako každý rok, aj tento nás dňa 8.3. čaká nádherný sviatok - Medzinárodný deň žien. Prinášame Vám preto pár tipov na darečk. (Viac info)
     

Ako si správne vybrať tablet?

 

Hry netvoria násilie

Prišiel ten čas, keby sa chystáte doplniť vašu zbierku smartfónov, notebookov a zariadení o novučičký tablet? Neponáhľajte sa, pretože môžete aj zbytočne vyhodiť peniaze. (Viac info)

  V sku­toč­nos­ti neexis­tu­je nič hma­ta­teľ­né, na čom by sa za­kla­da­li hys­te­ric­ké tvr­de­nia oh­ľad­ne hra­nia po­čí­ta­čo­vých hier, vi­nou kto­rých by sa na­rú­ša­lo sprá­va­nie mla­dých ľu­dí.. (Viac info)
     

1 2 3

   


Aktuality

Súkromie

Nakupovanie

O nás

Sociálne siete

[ Mozaika z tvojich fotiek ][ Igiho blog ]